window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-190268890-1');

Дом. Това е дума, съдържаща в себе си толкова много. Домът е мястото, в което се успокояваме след тежък ден. Мястото, в което събираме съкровените си спомени за минали времена и мечтите си за светлото бъдеще. Това е място за нас,  където да намерим радост и покой, където да възстановим вътрешния си мир след тежкия ден навън. И защото знаем, че не само ние се чувстваме така, искаме да предадем знанията и уменията си и на други. Собственият ни дом ни предлага неограничени възможности за креативност.

Тук ще разискваме и прилагаме на практика най-разпространените  съвети в мрежата. В тази категория ще се занимаваме с поддръжката на дома, леки домашни ремонтни дейности, които не изискват специални умения, популярни мнения и препоръки от мрежата.  Ще се забавляваме с различни проекти и ще научаваме нови хитринки, които да ни бъдат от полза. Заедно, капка по капка ще се погрижим домът ни да се превърне в нашата най-голяма гордост.

Go to Top