Зеленчукова градина

За нас зеленчуковата градина не е просто хоби и начин да допълним семейния бюджет. За нас зеленчукова градина е онова, което ни липсва ужасно много в бетонния град. И вярваме, че не сме сами. Даже смеем да се надяваме, че много хора се чувстват по същия начин. И именно по тази причина решихме, че е дошло времето да намерим малко местенце и да си върнем удоволствието, а и самочувствието от отглеждането на собствена зеленчукова градина.

Всичко за отглеждането и поддръжката на зеленчуковата градина на едно място. В тази категория ще споделяме информация от специалисти в областта, както и собствен опит в отглеждането на здрава и плодородна зеленчукова градина. Разбира се като истински био ентусиасти ще работим в посока популяризирането на земеделие без опасни вещества. Природата ни е дала повече от необходимото да отглеждаме здрава и плодородна градина, от нас зависи да се възползваме.

Разбери как да отгледаш богата и здрава реколта възползвайки се от знанията на старите в занаята. Научавай най-новите технологии в био земеделието и се възползвай от стари и познати хитринки за отглеждането на най-вкусните зеленчуци.

Go to Top